Over JobXion

JobXion: hét uitzendbureau in de Bouw & Techniek

JobXion, uitzendbureau in bouw & techniek, is gespecialiseerd in het vinden van passende banen voor vakmensen en het leveren van goede kandidaten aan onze opdrachtgevers. Dat doen wij door aandacht te schenken aan zowel onze klant als onze kandidaat. Een match moet van beide kanten komen! Samen bouwen we aan jouw toekomst.

Onze missie

Onze missie is om de instroom in de bouw en techniek te verhogen en te stimuleren. Daarbij willen wij landelijk mensen voorzien van passend werk in deze sectoren. Daarin is het ons doel om mee te denken met de lange termijnwensen van onze vakmannen. Opleiden, trainen, en constant blijven verbeteren is waar wij voor staan.

Ons verhaal

Wij zijn hét uitzendbureau in de bouw en techniek, gestart in 2005. In die tijd werkten er nog veel Duitse vakmensen in Nederland en was er nog geen sprake van crisis die in 2008 begon. Dat was een bijzondere en enerverende tijd waarin we veel hebben geleerd. Na de crisis, rond 2014, waren er veel ervaren Nederlandse vakmensen beschikbaar en zo konden we verder aan de weg timmeren. In 2015 zijn wij ook gestart met vakmensen uit Polen die wij in Polen recruiten. Inmiddels is het door de schaarste op de arbeidsmarkt erg lastig om aan goede vakmensen te komen. Deze uitdaging zagen wij aankomen en daarom zijn wij in 2021 gestart met een eigen opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten opleiden of omscholen naar een baan in de bouw of techniek. Hierdoor zorgen wij voor meer inzetbare vakmensen voor onze klanten en dragen wij ons steentje bij aan het oplossen van de woningcrisis en de klimaattransitie.

Een kijkje in ons mooie kantoor

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dus bekijk hieronder de foto's (en de video's) om een indruk van ons kantoor te krijgen.